Prikaži sve 5 rezultate

CLASSIC HOT CHOCOLATE DRINKS

Nevjerojatno zadivljujući okus i puna toplina; zaista inovativna i jedinstvena čokoladna šalica bez GMO-a na tržištu, napravljena od zaista posebnih sastojaka, kakao 22/24. Samo dobra čokolada, sa šećerom od trske.

Crema Fredda Yogurt

Sva kremastost hladne kreme od jogurta za uživanje... ili uz dodatak svježeg voća, kako bi se zadovoljila potraga za blagostanjem za šankom. UGODAN I LAGAN IDEAL  U SVAKO DOBA DANA!

Hazelnut Ice Cream

Svjež i ukusan proizvod savršen za svaki trenutak u danu, s intenzivnom i mirisnom aromom kave. Hladna krema od kave bez hidrogeniranih masnoća savršena je za prave ljubitelje espressa, ali ne samo. Foodness Cold Coffee Cream je bez glutena, bez hidrogeniziranih masnoća i bez GMO-a, a dostupan je u sljedećim verzijama: Klasik, bez laktoze Bez laktoze i bez palminog ulja

Sorbete Limón

Bezglutenski sorbeti su proizvod za gašenje žeđi i probavu koji ne može nedostajati u restoranu. Jednostavne su i brze za napraviti te su nedvojbeno najkonzumiraniji završetak obroka u restoranima i pizzerijama.

Traditional Granites

Granitas su pića koja najviše vole odrasli, a posebno djeca; prate nas kroz cijelo ljetno razdoblje zahvaljujući tome što gase žeđ i osvježavaju što ih čini savršenima za svaki trenutak u danu.