Prikaži sve 2 rezultate

Palačinka od krep vafla – bez glutena

Priprema za visokokvalitetne vafle za Horeca sektor bez glutena, bez hidrogeniziranih masti, bez GMO-a i samo sa prirodnim bojama.
Bicom mješavina za vafle bez glutena je praškasti proizvod u vrećici od 550 g koji vam omogućava da dobijete ukusne vafle; slatkiši u saću francusko-belgijskog porijekla poznati svima kao ukusni desert koji se ukrašava kremom ili čokoladom. Sa istim proizvodom moguće je pripremiti i veoma mekane palačinke, danas sve cenjenije za bogate doručke i marende. Preparat se razlikuje od ostalih na tržištu jer sadrži pirinčano brašno i samim tim je bez glutena, tako da čak i korisnici celijakije mogu okusiti ovu proždrljivost. Ima bogatu formulaciju u kojoj se već nalaze jaja i mlijeko u prahu, za vrlo jednostavnu pripremu koja zahtijeva samo dodavanje vode.

Palačinka od krep vafla – Crepes Mix

Preparat za visokokvalitetne palačinke za Horeca sektor bez hidrogenizovanih masti, bez GMO i samo sa prirodnim bojama.
Crepes Mix je praškasti proizvod u vrećici od 500 g koji vam omogućava da na vrlo jednostavan način dobijete ukusne palačinke koje možete puniti po želji. Ima bogatu formulaciju u kojoj su jaja u prahu već sadržana, tako da je potrebno samo dodati vodu u preparat.
CREPES PRIPREMA
Da biste pripremili tijesto za palačinke, jednostavno dodajte oko 700 ml vode u sadržaj vrećice i pažljivo razrijedite kako biste izbjegli stvaranje grudica. Dobijena smjesa je spremna za kuhanje na posebnoj ringli, raspoređujući je u tankom sloju. Palačinke se po vašem ukusu mogu puniti džemom, kajmakom, čokoladom, sladoledom ili svježim voćem. Iz jedne vrećice dobijete oko 10/15 palačinki, ovisno o veličini.